Banner-jeugdorkest-lide1
banner-jeugdorkest-slide2
banner-jeugdorkest-slide3
previous arrow
next arrow
Shadow

Organisatie jeugdorkest

Play The Beat is het jeugdorkest van de ‘grote’ muziekvereniging Musica Rura. De enthousiaste leden van de werkgroep Jeugdorkest zorgen voor de organisatie van de repetities, concerten en andere activiteiten.

Werkgroep

De werkgroep Jeugdorkest bestaat uit:

  • Maartje Bruijnen
  • Femke Bruijnen
  • Delaney v/d Beek
  • Denise Verbert
  • Manon Verstegen (dirigente)

Heb je een vraag of een opmerking, laat het vooral weten aan één van onze werkgroepleden. Je kunt ze tijdens de repetitie aanspreken of contact opnemen via .

 

Muzikale leiding

De muzikale leiding van Play The Beat is in handen van dirigente Manon Verstegen. Al sinds de start van ons jeugdorkest zwaait Manon het dirigeerstokje bij ons. Zelf begon ze haar muzikale carrière op haar zevende met het bespelen van de trompet. Ze weet dus precies hoe het is om te spelen bij en met een jeugdorkest. Manon is een supergoede trompettiste geworden. Ze studeerde aan het conservatorium en speelde bij toporkesten. Nu geeft ze muzieklessen én is ze onze enige, echte dirigente!

 

Facebook

Wist je dat ons jeugdorkest ook een eigen Facebook-pagina heeft? Hier houden de jeugdleden je zelf op de hoogte van al hun belevenissen met Play The Beat.