Muziekvereniging Musica Rura
bannerfoto
slide1
slide2
slide3
slide4
previous arrow
next arrow
Shadow

Musica Rura is een gezellige muziekvereniging waar iedereen is welkom om mee te doen. Onze club bestaat uit circa 65 muzikanten uit Posterholt, Sint Odiliënberg en omgeving. Elke vrijdagavond wordt er gerepeteerd; de ene week in Postert, de week erop in Berg. Dat alles onder leiding van onze dirigent Guido Swelsen.

We doen het samen

Apetrots zijn we op onze jeugdleden (en natuurlijk ook de iets oudere jeugd) die in opleiding zijn en op de toppers van ons jeugdorkest Play The Beat. Een vereniging kan niet zonder bestuur, vrijwilligers en trouwe supporters. Het is fijn dat zoveel mensen Musica Rura dragen. En dan zijn er nog onze 70 Vrienden van de Harmonie, die de vereniging elk jaar financieel steunen.

Muzikale uitdaging

Musica Rura probeert samen met dirigent Guido Swelsen het beste uit zichtzelf te halen op muzikaal gebied. De vereniging zoekt uitdaging in deelname aan concoursen, groot opgezette evenementen als Amazing Concert en concertreizen. Minstens zo belangrijk is de gezelligheid voor, na en tijdens de activiteiten! Kom vooral naar ons luisteren en kijken tijdens een repetitie of concert óf – nog leuker – kom meedoen.